Ti primanjkuje energije?

Ti primanjkuje energije?

Se tudi ti v začetku novega leta počutiš popolnoma brez energije in volje?

Naj te potolažim, da nisi edina.

V inbox sem od začetka januarja prejela ogromno sporočil in izpovedi ljudi, ki so obupani in ne vedo kaj storiti, da bi se bolje počutili.

Zato sem se odločila, da spregovorim o tem.

Verjetno čutiš, da se nekaj dogaja. Vendar ni nič takšnega, kar bi lahko izpostavil/a.

Čuti se zatišje pred nevihto, ki je polno jeze, nestrpnosti in razdražljivosti. Dogajajo se velike spremembe, ki smo jim priča že od 2020. Ja, res bi bilo najlažje, če bi se vse skupaj končalo s prehodom v novo leto ali po znameniti poravnavi planetov, ki je bil 21.12.2020. Vendar so spremembe dolgotrajne in se ne zgodijo čez noč, še posebno ne takšne, ki zadevajo naš planet.

Samo pomisli koliko časa je trajalo, da smo prišli tako daleč z vsem onesnaževanjem in izkoriščanjem naših zemeljskih zakladov.

In sedaj si vsi samo želimo, da bi se stanje hitro izboljšalo. Kako? In brez posledic, ki bi nas potisnile in prisilile v spremembe? Ne bo šlo, žal.

Naša prihodnost je popolnoma odvisna od vsakega posameznika posebej. Kot zelo senzibilna oseba čutim vedno večjo stisko in bolečino narave.

Kako pa si lahko v tem obdobju pomagamo in ohranimo energijo na visokem nivoju?

Iz lastnih izkušenj lahko povem, da je najpomembnejša REDNA meditacija. Pomembno je, da se najprej naučiš z meditacijo umiriti in priti iz strahu, ki ga je dan danes na izvoz.

Mogoče se sliši res preprosto in neverjetno, da lahko dosežeš tako veliko spremembo s samo meditacijo. Pa vendar je pomembno poudariti, da mora biti meditacija redna, kar pomeni čisto vsak dan. Le tako lahko napredujemo, “umirimo” naše misli in počasi dvigamo svoje zavedanje in frekvenco.

Za začetek priporočam vodene meditacije, saj tako ostane fokus v sami meditaciji.

Ni pa meditacija edina, ki dviguje energijo, izboljša naše razpoloženje in posledično zdravje.

  • Včasih je potrebno tudi energijsko čiščenje ali zaščita pred zunanjimi negativnimi energijami.
  • Zaužiti veliko svežega sadja, zelenjave in zadostno količino vitamina D.
  • Pri obnovi in ohranjanju lastne energije prav tako odlično pomaga žepni orgonit, saj je transformator orgonske energije. Celotno ponudbo žepnih orgonitov najdeš TUKAJ.
  • Zelo pomembna je tudi redna fizična aktivnost, ki nas dobesedno napolni z energijo. Resnično naredi veliko razliko. Odkar tudi sama redno treniram in hodim na daljše sprehode, je energije, volje in motivacije ogromno!

V teh časih polnih izzivov pa sledim le sebi, svojim občutkom in doživljanjem. Zato lahko na moji strani najdete zapise, meditacije ali izdelke v katere 100% verjamem.

V bodoče bom še več pisala iz svojih izkušenj in kanaliziranih sporočil.

Čas je, da se prebudimo in poskrbimo za dvig naše zavesti.

Vaša Karin