Raziskovanje neskončnih možnosti

Raziskovanje neskončnih možnosti

Pozdravljene prebujene duše! 😊🧚🏻‍♀️


Se vam je že kdaj zgodilo, da se vam je z novim vedenjem spremenila resničnost? Da je postalo vse kar počnete lahkotno in zabavno? 🤓
Ravno to sedaj okušam jaz, ko kot otrok raziskujem brezmejne možnosti, ki jih življenje ponuja. 🤗 Oh kako osvobajajoče je to!
Kako sem prišla do tega, da si sedaj izbiram lahkotnost in radost?
Že leta nazaj sem se srečala s knjigo The secret, ki mi je že takrat zmešala štrene. Vsa stališča, ki sem jih takrat imela so ob branju knjige dobesedno kričala in se upirala, češ da berem neumnosti. 😂 Seveda, naš um, ki ima vedno “prav” želi vsaj en košček zase.
Takrat sem se zelo borila s sabo, no z umom. Nekatere lekcije sem osvojila in takrat se mi je zdelo, da obvladam zakone Vesolja! O ja! Le kdo se je oglašal skozme?
Ego! 👌🏻Oh ja, ta ego! 😂
Seveda sem izvedela veliko novih informacij in ego je ponorel, kajti vsako prebrano besedo je hotel zase, za svoj obstoj.
Hmmm…no, to vem sedaj. Takrat je bilo to meni največje darilo, ki sem ga dobila od Univerzuma. In ker sem takrat sprejela zame najboljšo pot, sem sedaj tukaj kjer sem. To je bil takrat le začetek poti po kateri sem se odpravila. 😊
Kako to, da sedaj razumem? Pol leta nazaj sem se prvič srečala s Access Bars®. In sicer prav po naključju (po ključu) in povleklo me je kot magnet. Čeprav sem velikokrat želela pozabiti na Barse, sem jih vseskozi videvala. Zanimivo ane? 😀 Na posled sem se le vdala in sklenila, da jih sprejmem. Dovolila sem si prejeti ta čudovita darila, ki jih Access Consciousness ponuja.


Z Accessovimi orodji, ki so zasnovana na tak način, da um zaobidemo, delujejo direktno na podzavest in izvore vseh omejitev ter stališč, ki jih imamo. Moja resničnost se iz dneva v dan spreminja. Z vsakim jutrom občutim:
❇️Več zabave
❇️Lahkotnosti
❇️Kreativnosti
❇️Boljšo komunikacijo
❇️Življenje je odeto v žive barve
❇️Uživam na vsakem koraku
❇️Priložnosti kar letijo ena za drugo,…
VSEH nas čakajo neskončne možnosti, le prepustite se in uživajte! 😄


🧜🏻‍♀️Kaj vse je še mogoče? 💕