Odgovori na vaša vprašanja 1. del

Odgovori na vaša vprašanja 1. del

Ker sem zadnje mesece dobila ogromno vprašanj v zvezi s kristali, sem se odločila, da zapišem posebno blog objavo na to temo.

In sicer v nadaljevanju z vami delim odgovore na vaša najpogostejša vprašanja.

Kako kristal začutimo oz. kako se z njim sploh povežemo?

Zelo preprosto. Je kot zrak, ki ga začutimo v sebi: lahkotno in mogočno. 😊Da bi zlahka zaznali in začutili vibracije kristalov moramo začutiti najprej SVOJE TELO in bitje srca.

Tukaj predajam eno odlično vajo, ki vam pri tem lahko pomaga:

Udobno se namestimo in sprostimo ter z globokim dihanjem dosežemo alfa stanje. Hrbtenica naj bo zravnana, dihanje pa globoko a lahkotno.

Če smo desničarji vzamemo kristal v levo roko, levičarji pa v desno roko. Zelo pomembno je, da je kristal (če ima konico) obrnjen navpično.

Zaprimo oči in se najprej zavedamo sebe, svojega položaja v prostoru, svojega telesa in bitja srca.

Pozornost in dihanje usmerimo v utrip našega srca.

Ko ga dobro začutimo, pozornost usmerimo v kristal in dihajmo z njim. Opazujte kaj se z njim dogaja, kako vaša roka reagira nanj, kaj čutite.

Nato utrip srca in vibracije kristala privedemo v resonanco, vibracijam se popolnoma prepustimo in prisluhnemo ritmu kristalnega srčnega utripa in dopustimo zavesti, da se nekontrolirano širi po telesu, v prostor in Vesolje.

Kako pa izbrati zase najprimernejši kristal/orgonit?

Za kristale velja, da nas že na prvi pogled privlači tisti kristal, katerega vibracije trenutno najbolj potrebujemo. Tako vam pri izbiri kristala ali kristalnega nakita svetujem, da se prepustite in zaupate svojemu občutku. Ne umu, temveč svojemu občutku.

Vprašajte se: “Ob katerem kristalu se počutim lahkotno?” Vaše telo bo takoj reagiralo, opazujte svoje občutke in enostavno boste vedeli.

Za orgonite velja isto kot za kristale. Obstaja pa tudi možnost izdelave orgonita /orgonitnega obeska po naročilu. Kar pomeni, da je orgonit izdelan z določenim namenom. Kristali za orgonit so izbrani glede na potrebe in energijsko resoniranje z osebo. Vsak orgonit je tudi kodiran in aktiviran za delovanje s predanim namenom.

Kateri kristali dvigujejo energijo in nas poživijo?

Kamena strela je univerzalen kristal znan po tem, da ojača delovanje vseh okoliških kristalov. Ker pa je ojačevalec energije se ga uporablja tudi kot “kavo” za poživitev in prebuditev telesa. Je odlično naravno poživilo. Z njim naredimo top energijski napitek, ki te prebudi in izstreli v nov dan! Več o kristalni vodi si lahko preberete TUKAJ.

Kristali rdeče, oranžne, rumene in rjave barve dvigujejo energijo in delujejo na nas poživljajoče. Stimulirajo delovanje našega telesa (prebavnih organov in žlez) in nas dobesedno “brcnejo naprej”. Seveda ima vsak posamezen kristal tudi svoje “osebne” lastnosti, vendar je tole skupna lastnost vsem tem kristalom.

Orgonitna ogrlica s kristali jantarja- poživlja in jača imunski sistem

Kateri kristali pomirjajo?

Najboljši kristal za pomiritev, miren spanec in lajšanje glavobolov je Ametist. Izjemen kristal, ki ga po mojem mnenju mora imeti doma vsak. Več o tem kristalu in kako si lahko z njim lajšate glavobole si lahko preberete TUKAJ.

Vsi svetlo rožnati kristali prav tako pomirjajo. Glavni predstavnik je Roževec. Kristal ljubezni, ki deluje predvsem na srčno čakro. Zelen aventurin in olivno zeleni žad sta prav tako kristala, ki pomirjata in “zdravita” srčno čakro.

Makrame ogrlica z roževcem- pomirja in deluje na srčno čakro

Naslednji teden sledi še 2. del.

Želim ti čudovit december,

Karin