Orgoniti in orgonska energija

KAJ JE ORGONSKA ENERGIJA?

Orgonska energija je življenjska energija, ki omogoča življenje vsem bitjem na Zemlji in izvira neposredno iz sonca.

V različnih tradicijah jo lahko srečamo pod različnimi imeni kot so: prana, mana, chi, qi, univerzalna svetloba, reiki, energija univerzalne ljubezni, kundalini ali bioenergija.

Orgon prihaja iz Vesolja- iz vakuuma univerzuma. Vsaka informacija, ki se prenaša v vesolju potuje z orgonsko energijo. Generatorji orgonske energije smo tudi mi, saj proizvajajo energijo točno določenih frekvenc tudi naši organi s pomočjo žlez z notranjim izločanjem. Prav zato lahko negativno transformiramo v pozitivno!

Orgonska energija je sestavljena iz treh delov:

  • električni del
  • magnetni del
  • elektromagnetni del

Orgon delimo na pozitivni orgon (POR, ki je vezan na negativne ione) in negativni orgon (DOR, ki je vezan na pozitivne ione).

Največji viri negativnih sevanj so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne itd.

ORGONIT IN DELOVANJE

Orgonit je androidni generator oz transformator življenjske – orgonske energije. Obnaša se kot akumulator in vase vsrka vso energijo, ki jo transformira v čisto pozitivno orgonsko energijo. Tako prečisti in zaščiti prostor ter naša telesa.

Orgonit je sestavljen iz organske smole, različnih kovin, bakrene spirale ter vsaj pet programiranih in aktiviranih kamnin (mineralov).

Najmanjši znan orgonski akumulator je rdeča krvnička. V svojem jedru ima mineralno železo, obdano z biološkim materialom. Biološki material privlači okoljski orgon, ki ga železo odbija. Iz fiziologije je znano, da se tu nahaja vitalnost. Anemija (pomanjkanje železa v krvi) je, gledano energetsko – informacijsko, v bistvu pomanjkanje akumulatorjev življenjske energije in s tem seveda vitalnosti. Pojavlja se apatija, depresija, melanholija, bledilo …
V kolikor damo rdečo krvničko pod elektronski mikroskop, le-ta v svojem jedru modro žari. Vemo, da je to od orgonske- življenjske energije. Tudi naše nebo je modro zaradi nje.

KAKO DELUJE NA NAŠE ZDRAVJE?

Po krajšem času uporabe orgonita se naše telo napolni s čisto življenjsko energijo, ki naše meridiane napolni z energijo. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.
Najpogostejša reakcija je občutek prijetne toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo in zavlada prijetna umirjenost ter harmonija.
Če orgonit polagamo na obolela mesta, se bodo bolečine v kratkem času občutno zmanjšale ali celo izginile.
Negativna energija se “posrka” in transformira. Energijsko polje (orgonsko polje), ki ga proizvaja orgonit, prekrije škodljiva sevanja, jih sprejme vase in spremeni v neškodljiva.
Človekova avra se poveča, človeško telo se okrepi, imunski sitem postane močnješji in odpornejši pred zunanjimi vplivi.

Orgonit je zelo učinkovit tudi pri meditaciji, saj na nas deluje sproščujoče. Napravo lahko primete v roke ali jo položite na poljubni del telesa. Osredotočite se na napravo in zgolj opazujte občutke, ki se med tem pojavijo. Med meditacijo se pogosto pojavi občutek miru, moči, toplote v dlaneh in stopalih ali pa na območju katere izmed čaker, zaspanost, sprostitev. Ob redni uporabi lahko opazite, da orgonska energija trajno nevtralizira negativne misli in čustva. Mnogi opažajo, da so v okolju, kjer so postavljeni orgoniti, prevladali pozitivni odnosi in mir.

UPORABA

Orgonitni stožec je primeren za uporabo v bivalnih prostorih (dom, pisarne, avtomobil,…). Orgonitni obeski ( orgonitne zapestnice in ogrlice) so najprimernejši za osebno uporabo in zaščito. Orgonitne piramide so zahtevnejše oblike orgonita in so najprimernejše za lajšanje bolečin, bolezni in kakršnihkoli nelagodij, ob pravilni postavitvi piramide pa tudi za čiščenje in harmoniziranje prostora. Žepni orgoniti so prav tako primerni za osebno uporabo in zaščito, lahko pa jih uporabimo tudi za vrt, rastlinke lončke ali za v hladilnike.

Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z orgonsko mrežo štirih stožcev (piramid) v vsak kot in eno poloblo na sredo prostora. V vsakem primeru je pametno in modro pred instalacijo take energetske mreže, opraviti temeljit radiestezijski pregled. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja negativnih sevanj na nas in naše okolje. Že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe.

Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Tega smoga ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, utrujenost,… Trenutno ni nič boljšega na svetu, kar bi lahko tako efektivno nevtraliziralo zgoraj naštete vzroke za težave, kot lahko to naredi orgonit.

Zelo škodljivo tudi vpliva na naše zdravje, spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije.

 

Celotno ponudbo orgonitov pa najdete TUKAJ.

 

Vir informacij: Miran Vučko

ŠTUDIJE

Leta 1986 so znanstveniki na  Univerzi v Marburgu (Nemčija) objavili rezultate ti. slepe študije, ki je pokazala, da 30-minutni tretma z orgonskim akumulatorjem povzroči konsistentne pozitivne psiho-fizične učinke (glede na kontrolno fiberglas škatlo) s sledečimi besedami: “Rezultati, pridobljeni v raziskavi kažejo na dokaz predpostavke, da fizične lastnosti orgonskega akumulatorja ter njegov psiho-fizični učinek na človeški organizem, ki so ga predpostavili dr.Reich in njegovi sodelavci, dejansko obstaja.

Vir: Edvard Kadič