O meni

O meni

Moje ime je Karin. Sem empat, medij, terapevtka in duhovna učiteljica.

Po izobrazbi sem diplomirana inženirka geologije in NPK maserka klasične masaže.
 
Že kot otrok sem drugače kot ostali čutila bitja in dogajanje okrog sebe, zato sem se neprestano borila za svoje mišljenje, za katero sem globoko v sebi čutila, da je pravilno. Iz izkušnje v izkušnjo sem bila vedno bolj trdna v sebi in odločena, da sledim svojemu srcu. Pa vendar takrat še nisem videla svojega poslanstva, kot ga vidim danes.
 
Velika prelomnica v mojem življenju je bila, ko sem pri osemnajstih letih izgubila takrat edino osebo, ki mi je nudila ljubezen, podporo, razumevanje in osebnostno rast. Od takrat končno živim v polnem pomenu besede. Življenje je dobilo barve, ki jih prej ni bilo, radost in ljubezen vidim povsod v naravi in končno zaupam tudi Vesolju, da me bo vodilo po pravi poti. Ne obžalujem niti ene napake, dogodka ali izgube, saj me je vse to oblikovalo in pripravilo na Življenje.
 
Odkar pomnim raziskujem zdrav način življenja in kako najbolje pomagati ljudem pri raznih boleznih, motnjah oz. pri vzpostavitvi neravnovesja v telesu. Ravno moja osebna življenjska preizkušnja me je pripeljala na to pot, ki jo hodim sedaj. Pot ljubezni in sprejemanja sebe ter sočloveka, miru, ravnovesja in poslanstva. Kar nekaj let sem potrebovala, da sem se našla in splezala iz globokega brezna obupa in samote, ki sem ga čutila. Tako rekoč sem se znova rodila iz snežno belih čistih in rodnih tal ter vzklila iz semena svojega bistva. Na začetku me je življenje vodilo samo, saj sem se mu zaradi obupa preprosto prepustila in sledila temu, kar mi je nudilo. Kaj kmalu sem spregledala, kaj mi je želelo povedati in kam me je peljalo.
 
Že od samega začetka, ko sem pričela študirati naravoslovje – geologijo, sem se osredotočala na naravo, njeno lepoto in čudesa. Skozi vso to lepoto narave me je počasi zdravila-tako moje telo kot dušo. In ko sem bila pripravljena in pozdravljena, mi je narava oz. vesolje dajalo smerokaze na vse možne načine. Kamorkoli sem šla, se je ob meni vedno znašel nekdo, ki je potreboval od mene pomoč. Začelo se je čisto vsakdanje, nato pa so potrebovali ali kakšno pomoč pri sprostitvi mišic ali kakšen nasvet za boljše življenje. Tako sem tekom teh izkušenj spoznala svoje poslanstvo na zemlji. Pričela sem se zavedati, da lahko s svojim občutkom do sočloveka in s svojo pozitivno energijo pomagam ne samo svojim znancem ampak tudi drugim ljudem.
 
Ko sem se prijavila na tečaj klasične masaže se mi je odprl svet. Spoznala sem tehnike, ki so moj tretma strnile v celoto in vse kar sem takrat sanjala je bila masaža. Skozi masažo sem se sprostila, uživala in popolnoma zlila s stranko. Vedela sem kje so težave, preprosto sem jo čutila. Ko sem opravila še tečaja terapevtske masaže in refleksne masaže stopal sem se zaposlila v kozmetičnem salonu, kjer sem izvajala masažne terapije kar 2 leti, vse do leta 2020, ko se je življenje ustavilo. Za večino ljudi se je življenje prav zares ustavilo, povzročilo ogromno stresa in panike. Zame pa se je komaj pričelo. Z izgubo službe sem zaživela v takšnem smislu kot nisem še nikoli. Bilo je nekaj najlepšega kar se mi je lahko v tistem trenutku zgodilo. Zakaj? Ker preprosto nisem bila srečna, saj nisem sledila svojemu poslanstvu.
 
Po izobraževanju masaž sem takoj spoznala, da me zanima več kot le telo, zato sem svojo pot nadaljevala na tečaju kristaloterapije in se še bolje spoznala z energijo narave in njeno zdravilnostjo. Temu so sledili še mnogi drugi tečaji in izobraževanja kot so: akademija manualne terapije, delavnica izdelave orgonitov, reiki, izobraževanje za učiteljico meditacije, seminarji in izobraževanja o angelih in delovanju energije, akademija kanaliziranja in medijstva, tečaj bele magije, trenutno pa obiskujem univerzo spiritualnih študij pod vodstvom Cristy Žmahar.
 
Veliko je že prehojene poti, ampak vse to je zame šele začetek. Začetek v duhovno učiteljstvo.
Sedaj mi je namreč postalo jasno, da je moje poslanstvo opolnomočiti ljudi, jih izobraziti in nuditi potrebno pomoč pri njihovi poti.
 
Vedno je pravi čas, da se odločiš za spremembe. Četudi svet okrog tebe razpada na prafaktorje. Ne čakaj na jutri in “boljše” čase, ker jih ne bo. Ne bo jih, če sama ne boš poskrbela za to. Za začetek je dovolj malce poguma in odločitev. To te bo potisnilo naprej in ti dalo možnost sreče in boljšega počutja, ki ju boš občutila ob učenju in energijskem delu na sebi.
 
 

Tukaj sem zate, če potrebuješ pomoč ali usmeritev: info@sinergija-zivljenja.eu

CERTIFIKATI