O meni

O meni

Moje ime je Karin. Sem zelo senzibilna, intuitivna, kreativna in realna oseba.

Po izobrazbi sem diplomirana inženirka geologije, učiteljica meditacije, kristaloterapevtka, refleksoterapevtka ter maserka klasične in terapevtske masaže.
 
Na ta svet pa sem bila poklicana z enim namenom: s svojimi darovi pomagati sočloveku. Že kot otrok sem drugače kot ostali čutila bitja in dogajanje okrog sebe, zato sem se neprestano borila za svoje mišljenje, za katero sem globoko v sebi čutila, da je pravilno. Iz izkušnje v izkušnjo sem bila vedno bolj trdna v sebi in odločena, da sledim svojemu srcu. Pa vendar takrat še nisem videla svojega poslanstva, kot ga vidim danes.
 
Velika prelomnica v mojem življenju je bila, ko sem pri osemnajstih letih izgubila takrat edino osebo, ki mi je nudila ljubezen, podporo, razumevanje in osebnostno rast. Od takrat končno živim v polnem pomenu besede. Življenje je dobilo barve, ki jih prej ni bilo, radost in ljubezen vidim povsod v naravi in končno zaupam tudi Vesolju, da me bo vodilo po pravi poti. Ne obžalujem niti ene napake, dogodka ali izgube, saj me je vse to oblikovalo in pripravilo na Življenje.
 
Danes pomagam ljudem na različne načine: z vodenimi meditacijami, z različnimi vrstami masaž in manualno terapijo, z energijskimi terapijami, s kristaloterapijo skozi kristalni nakit in orgonite, ki jih izdelujem tudi za vsakega posameznika individualno.
 
Zavedam se, da nismo samo fizična bitja iz mesa in krvi, ampak smo tudi duhovno-energijska bitja. Za svoje delovanje potrebujemo tudi energijo. Ne samo energijo v obliki hrane, temveč energijo, ki se pretaka skozi naše telo skozi čakre in oblikuje ter izpolni našo avro.
 
Kako poteka moje energijsko delo?
Na vsakega posameznika gledam celostno.
Ko vzpostavim stik z osebo jo začutim, zaznam njeno energijsko polje ter kot empat začutim področje, kjer ima zdravstvene težave ali zgolj neravnovesje.
Za nadaljno delo uporabim svojo sposobnost jasnovidnosti in kanaliziranje, s katerim pridobim vse potrebne informacije.
 
 
Če potrebujete kakršnokoli pomoč pri tesnobi, čiščenju starih vzorcev in potlačenih čustev, sem vam na voljo na: info@sinergija-zivljenja.eu

CERTIFIKATI