Moja pot

Moja pot

Pozdravljene vse prebujene duše!

Odkar pomnim raziskujem zdrav način življenja in kako najbolje pomagati ljudem pri raznih boleznih, motnjah oz. pri vzpostavitvi neravnovesja v telesu. Ravno moja osebna življenjska preizkušnja me je pripeljala na to pot, ki jo hodim sedaj. Pot ljubezni in sprejemanja sebe ter sočloveka, miru, ravnovesja in poslanstva. Kar nekaj let sem potrebovala, da sem se našla in splezala iz globokega brezna obupa in samote, ki sem ga čutila. Tako rekoč sem se znova rodila iz snežno belih čistih in rodnih tal ter vzklila iz semena svojega bistva. Na začetku me je življenje vodilo samo, saj sem se mu zaradi obupa preprosto prepustila in sledila temu, kar mi je nudilo. Kaj kmalu sem spregledala, kaj mi je želelo povedati in kam me je peljalo.

Že od samega začetka, ko sem pričela študirati naravoslovje – geologijo, sem se osredotočala na naravo, njeno lepoto in čudesa. Skozi vso to lepoto narave me je počasi zdravila-tako moje telo kot dušo. In ko sem bila pripravljena in pozdravljena, mi je narava oz. vesolje dajalo smerokaze na vse možne načine. Kamorkoli sem šla, se je ob meni vedno znašel nekdo, ki je potreboval od mene pomoč. Začelo se je čisto vsakdanje, nato pa so potrebovali ali kakšno pomoč pri sprostitvi mišic ali kakšen nasvet za boljše življenje. Tako sem tekom teh izkušenj spoznala svoje poslanstvo na zemlji. Čeprav maseram, delim nasvete in sem dobra poslušalka za razne stiske že odkar pomnim; sem svoje poslanstvo sprejela šele ob moji osebni prelomnici. Pričela sem se zavedati, da lahko s svojim občutkom do sočloveka in s svojo pozitivno energijo pomagam ne samo svojim znancem ampak tudi drugim ljudem.

Prijavila sem sem na tečaj klasične masaže, kjer sem se naučila osnovnih tehnik masiranja in sem lahko tako svoj tretma razvila v celoto. Nato sem svojo pot nadaljevala v  tečaj kristaloterapije in se še bolje spoznala z energijo narave in njeno zdravilnostjo. Temu sta sledila še tečaja terapevtske masaže in refleksoterapije-kitajski stil. Veliko je že prehojene poti, ampak vse to je šele začetek in to zares odličen začetek. Sedaj delam v lepotnem salonu v Ljubljani in lahko pomagam tudi drugim ljudem, ki to potrebujejo. To me navdaja z globoko srečo in ljubeznijo. Sproščeno in z vedenjem, da sem na pravi poti stopam novim izzivom naproti.

IMG_20170614_140409_082-2.jpg