Meditacije

Kaj meditacija sploh je?

Meditacija je načrtno usmerjanje energije za energijsko čiščenje, iskanje odgovorov, informacij, zdravljenje, aktivacijo kod v našem DNK, povezovanje s svojim višjim jazom ter povezovanje in komunikacijo z našimi duhovnimi vodniki.

 

Ali veš kakšni so učinki meditacije in zakaj jo je priporočljivo redno izvajati?

Vsakodnevno zavestno ali podzavestno obdelujemo razna čustva, stališča in omejitve, ki so posledica strahu in prevzemanja vzorcev iz okolja. Posledica tega je, da naše energijsko telo prevzame energijo, ki se je rodila iz strahu. Zato je priporočljivo meditirati vsak dan. Tako kot očistimo svoje fizično telo, tako moramo očistiti tudi svoje energijsko telo. Z meditacijo utišamo svoj ego, tako ostanemo v zavedanju svojega pravega bitja, neskončnega bitja, povezanega s celotnim svetom. Postanemo doprinos drug drugemu. Meditacija je torej NAČIN ŽIVLJENJA, katere POSLEDICA je sprostitev in doseganje višjih ciljev.

Človek v svoji pravi energiji kot neskončno bitje bi moral biti SAM obilje in ga živeti! Obilje ljubezni, uspeha, zdravja, denarja, energije,… V nasprotnem primeru ravnovesja ni in tvoja energija ne vlada tvojemu življenju, temveč mu vlada energija drugih iz okolice.

 

Torej, kaj si v resnici želiš? Si želiš vladati svojemu svetu in odkrivati poslanstvo duše ali želiš biti vodljiv/a in zmedeno tavati po svetu? Česa si tvoja bit želi?

Umiri svoj um. Nekajkrat globoko vdihni in izdihni in se vprašaj kaj v resnici želiš? Sledi reakcijam svojega telesa: kako reagira ob misli na to, da bi življenje vzel/a v svoje roke? Te prevzame navdušenje in srce zaigra? Ali zate to predstavlja neko težo in tesnobo? V vsakem primeru je to povsem tvoja odločitev. Odločitev katero boš živel/a na vsakem koraku.

 

Brezplačne profesionalno vodene meditacije najdeš TUKAJ.