Meditacije

Dobrodošli na strani, kjer bodo za vas na voljo brezplačne meditacije primerne tudi za začetnike. Če želite določeno meditacijo za svoje vsakdanje potrebe prenesti na računalnik ali telefon, lahko to storite z registracijo na spletno stran Sinergija Življenja.

Za začetek se bomo dotaknili učinkov meditacije in zakaj jo je priporočljivo redno izvajati. Kaj meditacija sploh je?

Meditacija je načrtno usmerjanje energije za energijsko čiščenje, iskanje odgovorov, informacij, zdravljenje, aktivacijo kod v našem DNK, povezovanje s svojim višjim jazom ter povezovanje in komunikacijo z našimi duhovnimi vodniki.

Vsakodnevno zavestno ali podzavestno obdelujemo razna čustva, stališča in omejitve, ki so posledica strahu in prevzemanja vzorcev iz okolja. Posledica tega je, da naše energijsko telo prevzame energijo, ki se je rodila iz strahu. Zato je priporočljivo meditirati vsak dan. Tako kot očistimo svoje fizično telo, tako moramo očistiti tudi svoje energijsko telo. Z meditacijo utišamo svoj ego, tako ostanemo v zavedanju svojega pravega bitja, neskončnega bitja, povezanega s celotnim svetom. Postanemo doprinos drug drugemu. Meditacija je torej NAČIN ŽIVLJENJA, katere POSLEDICA je sprostitev in doseganje višjih ciljev.

Človek v svoji pravi energiji kot neskončno bitje bi moral biti SAM obilje in ga živeti! Obilje ljubezni, uspeha, zdravja, denarja, energije,… V nasprotnem primeru ravnovesja ni in vaša energija ne vlada vašemu življenju, temveč mu vlada energija drugih iz vaše okolice.

Torej, kaj si v resnici želite? Si želite vladati svojemu svetu in odkrivati poslanstvo duše ali želite biti vodljivi in zmedeno tavati po svetu? Kaj želite? Česa si vaša bit želi?

Umirite svoj um. Nekajkrat globoko vdihnite in izdihnite in se vprašajte kaj v resnici želite? Sledite reakcijam svojega telesa: kako reagira ob misli na to, da bi življenje vzeli v svoje roke? Vas prevzame navdušenje in vaše srce zaigra? Ali za vas to predstavlja neko težo in tesnobo? V vsakem primeru je to povsem vaša odločitev. Odločitev katero boste živeli na vsakem koraku.

 

1. Meditacija za sproščanje in opazovanje misli

Slednja meditacija vas bo skozi dihanje popeljala v
sproščujoče umirjeno stanje, kjer boste prisluhnili svojim mislim in skrbem, ki
se vam medtem porajajo. Meditacija je primerna za začetnike in tiste, ki ne morete
meditirati zaradi raznih skrbi in misli, ki se pojavljajo skozi proces
sproščanja.

Več meditacij in ostalih zanimivih mini delavnic ter izzivov za osebno rast lahko najdete v Facebook zaprti skupinici TUKAJ. Vstop je brezplačen.

Vabljeni, da se nam pridružite! Prvi izziv, ki sedaj v skupini poteka je HVALEŽNOST.

 

Če vam je bila meditacija v kakršen koli doprinos in me želite pri tem podpreti, bom vesela in hvaležna vašega prostovoljnega prispevka.