MEDITACIJA

Pozdravljene prebujene duše!

Dotaknili se bomo učinkov meditacije in zakaj jo je priporočljivo redno izvajati. Kaj meditacija sploh je?

Meditacija je načrtno usmerjanje energije za energijsko čiščenje, iskanje odgovorov, informacij, zdravljenje, aktivacijo kod v našem DNK, povezovanje s svojim višjim jazom ter povezovanje in komunikacijo z našimi duhovnimi vodniki.

Vsakodnevno zavestno ali podzavestno obdelujemo razna čustva, stališča in omejitve, ki so posledica strahu in prevzemanja vzorcev iz okolja. Posledica tega je, da naše energijsko telo prevzame energijo, ki se je rodila iz strahu. Zato je priporočljivo meditirati vsaki dan. Tako kot očistimo svoje fizično telo, tako moramo očistiti tudi svoje energijsko telo. Z meditacijo utišamo svoj ego, tako ostanemo v zavedanju svojega pravega bitja, neskončnega bitja, povezanega s celotnim svetom. Postanemo doprinos drug drugemu. Meditacija je torej NAČIN ŽIVLJENJA, katere POSLEDICA je sprostitev in doseganje višjih ciljev.

Človek v svoji pravi energiji kot neskončno bitje bi moral biti SAM obilje in ga živeti! Obilje ljubezni, uspeha, zdravja, denarja, energije,… V nasprotnem primeru ravnovesja ni in vaša energija ne vlada vašemu življenju, temveč mu vlada energija drugih iz vaše okolice.

Torej, kaj si v resnici želite? Si želite vladati svojemu svetu in odkrivati poslanstvo duše ali želite biti vodljivi in zmedeno tavati po svetu? Kaj želite? Česa si vaša bit želi?

Umirite svoj um. Nekajkrat globoko vdihnite in izdihnite in se vprašajte kaj v resnici želite? Sledite reakcijam svojega telesa: kako reagira ob misli na to, da bi življenje vzeli v svoje roke? Vas prevzame navdušenje in vaše srce zaigra? Ali za vas to predstavlja neko težo in tesnobo? V vsakem primeru je to povsem vaša odločitev. Odločitev katero boste živeli na vsakem koraku.

Jaz pa vam želim, da bi bila vaša izbira takšna, ki bo vam in vašemu življenju bila v doprinos.

Vaša Karin 😊