Kakšna so mnenja o mojih izdelkih in meditacijah?

" Zapestnica, ki sem jo kupila od tebe dela čudeže! Že nekaj časa sem imela težave z zobom in ritje je že bilo planirano. Zapestnico sem nosila na levi roki in že čez noč je bolečina v zobu popolnoma ponehala. Ko sem odšla k specialistu na ponovni pregled ni mogel verjeti, da se je v dveh dneh stanje tako popravilo. "
Nedeljka S.
" Pozdravljena! Naročam še en orgonitni podstavek, ki bo darilo za mojo sestro. Svoj podstavek uporabljam za čiščenje energije ogrlic in za čiščenje vode. Voda je drugačna potem, ko je nekaj časa na podstavku. Bolj polnega okusa. Zelo mi je všeč in zadovoljna sem z njim."
Gabrijela V.
" Meditacija je popolnoma " OUT OF THIS WORLD"!!! Tako lepo si jo vodila, pomirjeno, čisto... In 3D zvok? Waaaaw! "
Mihaela P.
" Ogrlica z nebrušenim jantarjem me je čisto navdušila! Nosim jo vsak dan in z njo se počutim pomirjeno in zbrano. Hvala! "
Sonja V.
" Njeno delo je navdihujoče, kvaliteta materiala vrhunska in o delovanju njenih izdelkov ni dvoma! Vredno vsakega centa. Če želiš podpreti svoje telo in poskrbeti za pravo energijo, potem je nakup njenih izdelkov najboljša investicija vase! "
Kerstin Č.
" Žepni orgonit je odličen! Uporabljam ga že več kot eno leto. Rezultati se neverjetni! Pomagal mi je pri migrenah, slabem počutju, želodčnih težavah in pri zaščiti pred negativnimi energijami. Hvala ti! "
Jasna Č.
" Waaaw kakšna meditacija! Sledila sem vsaki besedi in se vedno bolj poglabljala vase. Česa takega še nisem izkusila, čisto nova izkušnja in novo doživetje. Zelo zadovoljna. Vsekakor bom meditacijo še ponovila. Hvala, hvala, hvala! "
Suzana V.
" Sploh ne vem kako naj opišem občutke ob drevesu življenja... Enostavno mi je spremenilo življenje. To je nekaj živega! Vedno čutim njegovo moč in prisotnost. Hvala ti, da lahko zopet verjamem v čudeže! "
Tjaša K.