Kaj so Access BarsⓇ?

Access BarsⓇ je niz 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbujajo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. Ta nežna, neinvazivna tehnika sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša večjo sproščenost na različna področja življenja. Access BarsⓇ seansa lahko pomaga pri naslednjem:

 1. jasnejše misli
 2. motivacija
 3. izdatno povečana radost in sreča
 4. globlja sproščenost
 5. nespečnost
 6. tesnoba in depresija
 7. zdravje in teža
 8. stres in preobremenjenost
 9. migrene
 10. napadi panike
 11. obsesivno-kompulzivna motnja (OKM)

 

NOVE ZNANSTVENE RAZISKAVE

Znanstvena raziskava dr. Terrie Hope, dr. znanosti, DNM, CFMW, objavljena v Reviji o energijski psihologiji: Teorija, raziskave in zdravljenje novembra 2017, je razkrila, da so rezultati ene 90minutne seanse Access BarsⓇ prikazali izdatno zmanjšanje depresije in tesnobe.

Na podlagi rezultatov štirih znanstveno veljavnih standardiziranih vprašalnikov in s pomočjo meritev vzorcev možganskih valov z uporabo kartiranja možganov, (QEEG), je dr. Hope v svoji raziskavi odkrila, da Access BarsⓇ zmanjšujejo moč simptomov tesnobe za 84,7 % (v povprečju). Udeleženci so izkusili zmanjšanje moči simptomov depresije za 82,7 % (v povprečju).

Rezultati meritev možganskih valov pred in po terapiji Access BarsⓇ so prikazali povečano možgansko koherenco pri vseh udeležencih, kar kaže na spremembo v smeri proti normalnemu stanju po seansi. Koherenca možganskih valov je povezana s komunikacijo med možganskimi področji. Raziskovalci so odkrili, da je optimalna možganska koherenca povezana z mnogimi stvarmi, kot so inteligenca, učne zmožnosti, pozornost, reakcijski čas in kreativnost.

Izdatno zmanjšanje moči, ki je prikazano v tej raziskavi, nakazuje, da so Access BarsⓇ lahko učinkoviti za zdravljenje tesnobe in depresije. Dr. Hope v bližnji prihodnosti načrtuje bolj obširno raziskavo.

Za več informacij o tej raziskavi in celotno različico objavljenega članka v Reviji o energijski psihologiji: Teorija, raziskave in zdravljenje, 9(2), 26–38. November 2017 – doi:10.9769/EPJ.2017.9.2.TH, najdete TUKAJ.

 

NADALJNJE RAZISKAVE

Raziskava iz leta 2015, pod vodstvom nevroznanstvenika dr. Jeffrey Fannina in drugih, s 60 udeleženci, je preizkušala nevrološke vplive Access BarsⓇ. Z merjenjem možganskih valov oseb pred in po bars seansi, je ta raziskava razkrila podobne učinke na možgansko koherenco, pri čemer je 85 % udeležencev prikazalo večjo koherenco. Poleg tega je odkril, da imajo Access BarsⓇ pozitiven nevrološki vpliv na prejemnika, podoben tistim, ki jih izkušajo napredni meditatorji – in te rezultate proizvedejo nemudoma.

Uradno belo knjigo te raziskave najdete TUKAJ.

Ogledate si lahko tudi posnetek dr. Fannina, ki prikazuje, kaj se dogaja v možganih med bars seanso.

 

VEČ O ACCESS BARSⓇ

Bars seansa ponavadi traja med 60–90 minutami in je postopek, ki ga lahko izkusite enkrat, mesečno, tedensko ali dnevno. Trenutno se uporablja v zaporih, podjetjih in šolah po vsem svetu za spodbujanje boljšega zdravja in počutja. Access BarsⓇ vplivajo na vsako osebo drugače in se razlikujejo od seanse do seanse, vendar poleg tega, da izboljšujejo fizično zdravje, prejemniki poročajo tudi o boljšem intuitivnem zavedanju, večji hvaležnosti, prijaznosti, miru in umirjenosti ter lažji komunikaciji.

Prvo Access BarsⓇ seanso je pred več kot 25 leti izvedel Gary Douglas, ustanovitelj Access ConsciousnessⓇ. Od takrat se je razširilo v 173 držav in ima več kot 5.000 usposobljenih Access BarsⓇ facilitatorjev po vsem svetu.

 

Gary Douglas med izvajanjem Bars tretmaja na sokreatorju Dr. Dain Heer.

VIR: https://www.accessconsciousness.com/en